- De erfarne spillerne må ta skylda

Jamie Carragher mener at de mest erfarne spillerne på Liverpools lag må bære hovedansvaret for de svake resultatene i Premier League 2011/12, og forsvarer de nyinnkjøpte spillerne.

Carragher mener at mye av den kritikken som har blitt de nye spillerne til del er urettferdig. Karer som Stewart Downing, Charlie Adam og Jordan Henderson har måttet tåle mye kritikk. Det samme gjelder Andy Carroll.

- Jeg mener at disse spillerne har blitt utsatt for mye urettferdig kritikk, sier Carragher til Sunday Mirror.

- Henderson, Downing, Adam, Carroll og flere med. De nye spillerne har hele tiden fått skylden. Har de blitt utpekt som syndebukker? Helt klart. Jeg mener at spillere som meg selv, og andre spillere som har vært i klubben i lang tid, fortjener mer kritikk enn de nye spillerne. De er i en fase der de venner seg til klubben, og lærer hva Liverpool handler om.

- Kenny hentet inn Stewart og Andy. Forhåpentligvis får de tid til å slå rot i dette laget. Jeg er sikker på at de vil være her neste sesong, og da må vi forbedre samhandlingen med dem ute på banen. Stewart har en god innleggsfot, og vi vet alle at Andy er god i lufta.

Mange har gjort et poeng av at Downing verken gjorde mål eller slo en eneste målgivende pasning i Premier League denne sesongen.

- Stewart kom med i Englands tropp til EM, og har fått høre dette etter at han ble tatt ut. Jeg er sikker på at Stewart ikke er særlig glad for den statistikken. Han har til tider servert ting på sølvfat for spissene. Han kan ikke avslutte sjansene for dem.

- Han vil være skuffet over at han ikke gjorde flere mål. En offensiv spiller ønsker å score mål og skape mål. Jeg er sikker på at han akter å rette på dette for oss neste sesong.

- Andy er stinn av selvtillit for øyeblikket, etter måten han avsluttet sesongen på for Liverpool. Han går til sommerens EM med stor tro på seg selv. Jeg tror han vil starte neste sesong veldig bra for oss.. Han vil være i veldig god form, og sterk, spår Carragher.