- De rutinerte spillerne hjelper meg

Andre Wisdom begynte 2012 som akademispiller, og avslutter året som førstelagsspiller. Nå forteller han om hvordan de rutinerte spillerne på laget har hjulpet ham på veien.

19-åringen står bokført med 12 førstelagskamper denne sesongen, og var fast inventar på høyrebacken inntil han pådro seg en skade i kampen mot Young Boys på Anfield i november.

- Jeg blir hele tiden spurt om hva spillere som Agger og Skrtel sier eller gjør for å hjelpe meg ute på banen. De gir meg oppmuntrende ord på veien mer enn noe annet. Dersom jeg gjør en feil, vil de bare si at jeg må fortsette som ingenting har skjedd, forteller Wisdom til Liverpoolfc.com.

- De gir meg også råd om små ting, som posisjonering og når jeg skal falle av. Det er mange måter de kan hjelpe meg på. Man får en følelse av samhold når man spiller sammen med dem, og det tror jeg er svært viktig for et lag.

- Når du føler deg som en del av laget, vil du spille bedre. Når du spiller sammen med karer som Skrtel, Agger, Carra, Glen Johnson og andre i den bakre fireren, kan du egentlig ikke gjøre så mye feil. Du går bare ut på banen og synes det er moro. De vil lede deg gjennom kampen.

- Brendan Rodgers ga meg min debut på førstelaget, noe jeg er takknemlig for. Han har også vist meg stor tillit ved å benytte meg mye på laget, for det er vanskelig å spille seg inn på et lag i Premier League, og spesielt i en stor klubb som Liverpool.

- Brendan har stolt på de unge spillerne, og forhåpentligvis kan vi betale ham tilbake ved å spille bra.

- Supporterne har også vært storartede. De er alltid positive, og oppmuntrer deg.

- Målet mitt nå er å bli på førstelaget og forhåpentligvis få spille flere kamper. Jeg må sette pris på dette, for det er alle gutters drøm å spille i Premier League, og spesielt for en klubb som Liverpool. Jeg må bare ta alt som det kommer, og forsøke å nyte øyeblikkene.