- De unge spillerne vil bidra til klatring på tabellen

Jordan Henderson føler seg trygg på at Liverpools unge spillere vil bidra til at Brendan Rodgers' mannskap begynner klatringen på tabellen.

Henderson har ikke gitt opp håpet om å komme blant de fire beste i årets Premier League, trass i Liverpools svake åpning på sesongen. De røde har kun vunnet en av sine seks første ligakamper, og ligger for øyeblikket på 14.plass på tabellen, åtte poeng bak siste kvalifiseringsplass til Champions League.

- Vi har et veldig ungt lag, men det er bare bra for oss med tanke på fremtiden, konkluderer midtbanespilleren overfor Liverpool Echo.

- Men vi ser ikke bare mot fremtiden. Dette laget og disse spillerne er klare til å prestere nå, og jeg mener de har bevist det de siste ukene, fortsetter han.

- De unge guttene som har fått sitt gjennombrudd har vært strålende. Hver eneste gang de har fått sjansen har de spilt bra. Forhåpentligvis fortsetter de å jobbe hardt og blir enda bedre. Deres utvikling har vært meget bra for laget, sier 22-åringen.

Selv har Henderson slitt med å få spilletid denne sesongen, og har blant annet ikke startet en eneste ligakamp.

- Jeg var meget fornøyd med at Brendan Rodgers kom til klubben. Jeg så måten Swansea spilte på under ham, og den filosofien han hadde der. Du kan allerede se at vi begynner å spille på samme måte her nå. Som spillere er det en god stil å være med på å spille, fordi du får sjansen til å virkelig spille fotball. Det har vært en god erfaring så langt, og forhåpentligvis blir den enda bedre, kommenterer han.

- Det hadde selvsagt vært strålende å komme blant topp fire. Alle ville ha elsket det. Men hovedmålet må først og fremst være å bli bedre og utvikle oss i forhold til forrige sesong.

- Jeg tror ikke vi blir langt unna topp fire med den veien vi er inne på nå, og med de kvalitetene vi har i laget.