- Det blir rart å gå inn i bortegarderoben

Jordan Henderson returnerer til Sunderland for første gang etter overgangen til Liverpool sist sommer, og tror det blir en merkelig følelse å spille for bortelaget på Stadium of Light.

Henderson gikk gradene i Sunderland, og spilte i klubben i 14 år før han valgte å flytte til Liverpool.

- Jeg ser frem til kampen i morgen, men jeg forventer at det vil føles litt rart å måtte gå inn i bortegarderoben for første gang. Det føltes merkelig å spille mot Sunderland i ligaåpningen også, uttaler midtbanespilleren til ChronicleLive.

- Selv om jeg har blitt vant til det faktum at jeg nå er Liverpool-spiller, vil det bli litt merkelig for meg i morgen når jeg møter staben i Sunderland igjen, fortsetter han.

- Jeg er oppriktig glad for at Sunderland har hevet seg de siste månedene, etter en svak start på sesongen. Jeg har forlatt klubben, men jeg har fortsatt mange venner i Sunderland, og jeg håper de gjør det bra. Jeg håper Sunderland vinner alle kamper de spiller, så lenge jeg ikke spiller på motstanderlaget!

- Jeg ser ingen grunn til at Sunderland ikke skal avslutte sesongen sterkt, for de har en rekke gode spillere i troppen.

- Jeg var lykkelig i Sunderland, men når en klubb som Liverpool ønsker dine tjenester må du ta vare på muligheten som byr seg. Jeg har vunnet en ligacupmedalje i min første sesong, og vi har ikke gitt opp håpet om å kvalifisere oss for Champions League heller.