– Det er den beste følelsen jeg har hatt

Matchvinner Andy Carroll er henrykt etter at hans sene hodestøt mot byrival Everton sendte de helrøde til FA-cupfinalen.

– Dette er den beste følelsen jeg noensinne har hatt, sa Liverpool-helten til pressen like etter kampslutt, ifølge Liverpools offisielle nettsted.

Carroll steg til værs på et innlegg fra Craig Bellamy, og geordien ble rødtrøyenes store helt da han stanget kula i nettet bak Tim Howard.

– Vi jobbet knallhardt, så det var fantastisk å få målet helt på slutten. Jeg måtte vente lenge –  jeg misbrukte et par sjanser jeg kanskje burde utnyttet bedre –  men jeg fortsatte å prøve, fortalte 23-åringen.

Engelskmannen har fått mye kritikk siden £35-millionersovergangen fra Newcastle, og Carroll er glad for å slå tilbake med scoring.

– Frisparket fra Craig var glimrende slått. Jeg har fått en del kritikk, men jeg har holdt motet oppe. Å score seiersmålet her er en herlig følelse.

Nå har Carroll startet de to siste Liverpool-kampene, og spissen har takket for tilliten ved å score to ganger.

– Jeg har alltid hatt troen på meg selv. Jeg har fått sjansen ved å starte to kamper på rad, og nå har jeg også scoret to mål. Det er deilig, avsluttet han.