- Det skjer overalt

Brendan Rodgers ble spurt om filming på dagens pressekonferanse, og det er ikke noe manageren er glad i. Han ønsker ikke nett rundt banene for å hindre gjenstander som blir kastet mot spillere.

Filming har igjen vært et stort samtaleemne i Premier League-denne sesongen. Luis Suarez har fått mye kjeft for å kaste seg, og Liverpool-manageren synes det er rart at det er så stille rundt det når britiske spillere hiver seg. Tidligere episoder og rykte har virket til å være en av grunnene til at Liverpool er blitt snytt for så mange straffespark det siste året.

- Luis har blitt pekt ut som den eneste som gjør det. Når noen av de mange andre som gjør det, enten britiske eller europeiske, så virker det å være helt stille. Det er noe som er spillernes ansvar. Manageren kan bare råde dem og gi sin mening. Jeg har sett det på alle nivå. Premier League, reservelagsfotball, ungdomsfotball og når barn spiller fotball, sa Rodgers på dagens pressekonferanse.

- Du kan se at det nå blir en del av spillet, men det er ikke no vil ønsker. Det er vanskelig for dommerne, for de må ta avgjørelsen med en gang. Eksperter og andre får sjansen til å se det om igjen flere ganger. Det er noe vi må bli kvitt.

Det har vært en debatt om nett rundt banene for å forhindre gjenstander å bli kastet mot spillerne, etter at Rio Ferdinand ble truffet av en mynt i Manchester-derbyet forrige helg.

- Det som skjedde forrige uke var en skandale. Det kunne ha slått ut øyet til Ferdinand. Men å gå tilbake til slik det var for noen år tilbake, eller å sette opp nett, tror jeg ikke er veien fremover.

- Du får en eller to som ikke tenker seg om på kamper, og fokuset må være på dem. Hvordan vi kan straffe dem slik at de ikke får sjansen til å gjøre det igjen. Ikke ved å straffe 40, 50 eller 60.000 mennesker som er der for lidenskapen til sporten.