- Det var vanskelig å dra

Thomas Ince har hatt en god debutsesong for Blackpool i Championship. Han innrømmer at det var vanskelig å forlate Liverpool, men angrer ikke.

I morgen spiller Blackpool den første av to play-offkamper mot Birmingham med mål om å nå finalen om opprykk til Premier League. Jonjo Shelvey var en kjempesuksess de månedene han spilte for Ian Holloway sine menn, og Danny Wilson er utlånt til klubben  ut denne sesongen.

Thomas Ince meldte permanent overgang til klubben sammen med Gerardo Bruna i fjor sommer. Ince har vært en suksess i Championship etter overgangen fra Liverpool, og sier det var tøft å forlate klubben han hadde spilt for i så mange år.

- Jeg var i Liverpool veldig lenge - helt siden jeg var 11 eller 12 år, og ble bra skolert, så det var vanskelig å forlate dem. Men når du blir over 18 år så er det vanskelig for en spiller å slå gjennom, og jeg ønsket å komme meg ut for å spille fotball. Jeg hadde et godt utlånsopphold i Notts County med min far, sier Ince til SkySports.

- Da jeg kom tilbake tenkte jeg at reservelagsfotball ikke ville utvikle meg. Jeg kunne ha signert en fireårskontrakt med Liverpool, men slik jeg så på det så ønsket jeg spilletid og førstelagsfotball, og da muligheten for å gå til Blackpool var der tok jeg den med begge hendene.

- Det har vært en bra overgang for meg, etter et år med reservelagsfotball er jeg nær Premier League-spill. Mange ville nok valgt å bli og håpet på det beste, men jeg følte at dersom jeg kunne spille i Championship, som er en god liga med store lag som West Ham, Southampton, Cardiff, Middlesbrough, Leicester og Birmingham, som jeg alle følte hadde Premier League-standard sammen med Blackpool, så ville det være flott å kunne gå til en klubb som Blackpool som spiller flott fotball. Det ville også være nær hvor jeg bor, og det har vært en strålende erfaring for meg.

Ince har spilt 32 kamper i Championship denne sesongen, og står med seks mål og seks målgivende for klubben. For mange er han likevel fremdeles best kjent for at han er sønnen til Paul Ince.