- Det vil snu snart

Joe Allen er sikker på at Liverpool vil slå sterkt tilbake utover høsten, etter en svak start på sesongen der de røde bare har tatt ett poeng på de tre første ligakampene.

- Det har til tider vært frustrerende, og viser at det ikke er mye som skiller seier og frustrerende poengtap, slår Allen fast overfor Liverpoolfc.com.

- Jeg tror vår kamp mot Manchester City er det beste eksempelet i så måte. Vi kunne ha tatt alle tre poengene, men vi har tro på at ting vil snu for oss. Vi har et for godt lag til at det ikke gjør det, fortsetter midtbanespilleren.

- Alle kjenner spillestilen manageren ønsker at vi skal spille, og som han har brakt til klubben. Den vil få det beste ut av spillerne vi har her, med det talentet og de evnene som de besitter. Jeg er sikker på at vi vil få suksess med den, så jeg er glad for å være en del av dette prosjektet og gleder meg til resten av sesongen.

- Alle vet hvilken spesiell fotballklubb dette er, med supporterne vi har og historien vi har. Du skjønner ikke hvor stor klubben er før du får spille for den. Følelsen du får når du går ut på Anfield er noe du ikke opplever mange andre steder, om noe annet sted, i fotballverden. Det oppildner meg når jeg tar på meg Liverpool-trøyen og går ut for å spille foran disse supporterne.

Opta-statistikken viser at Allen er Liverpools beste pasningslegger så langt denne sesongen.

- Det er vel en hyggelig liten statistikk, men som spiller prøver jeg å ikke fokusere så alt for mye på slike statistikker. Men det er alltid hyggelig å bli minnet på slikt, og forhåpentligvis fortsetter det på samme måte.

- Bare det å dele garderobe med en kar som Steven Gerrard inspirerer deg til å gå ut på banen og prestere. Når jeg er ute på banen og ser Gerrard ved min side, gjør det jobben mye enklere. Jeg kan bare gi ham ballen.

Allen trives i sin nye by, og med at han nylig ble far for første gang.

- Du mister selvsagt litt nattesøvn, men det har vært strålende. Den lange ventetiden på at han skulle komme var spennende, og nå er han endelig her. Jeg og min partner er overlykkelige, sier 22-åringen om farsrollen.

- Dette er spennende tider for meg. Alt ser ut til å falle på plass samtidig. Livet er bra, og jeg ser frem til å stå på videre denne sesongen. Når det gjelder fotballklubben, har alle gjort alt som står i deres makt for at jeg skal føle meg velkommen her, og slå rot med min familie. Vi ble umiddelbart forelsket i byen. Dette er et flott sted, hvor vi ser frem til å bo. Det er en fotballgal by, noe som passer oss utmerket.