- Doni har erfaring

Alexander Doni blir sannsynligvis Liverpools sisteskanse mot Aston Villa. Kenny Dalglish vet det ikke blir lett for brasilianeren å komme inn, men 32-åringen har mye erfaring fra Serie A.

Pepe Reina er suspendert i de neste tre kampene.
- Det er en uheldig situasjon for Pepe, men nå kan en annen komme inn, enten Doni eller Brad, sier Kenny Dalglish.

- Jeg tror det er vanskelig for alle som kommer inn uten å ha spilt på en stund, spesielt dersom det var Doni som skulle debutere. Han har ikke spilt i en konkurransekamp for Liverpool tidligere. Det vil bli vanskelig for ham, men det er vanskelig for alle. Vi må foreta et skifte, men han har jobbet meget hardt på trening siden han kom fra Italia.

- Han har spilt i Serie A, slik at han har mye erfaring. Han har vært fremragende på den måten han har jobbet. Han har forbedret seg og er skarpere nå.

- Han behersker språket litt nå. Han har vært tålmodig, men har vært uheldig som har en slik god keeper foran seg i rekken.

- Å spille mot Villa vil bli det neste steget. Doni vil være klar til å spille, men det er ikke lett for noen å gå ut i en hvilken som helst posisjon på en fotballbane og spille for første gang.

Kidler: Liverpoolfc.tv, Click Liverpool