- Doni og Jones er gode erstattere

Pepe Reina må ut i tre kampers karantene etter utvisningen mot Newcastle, men førstelagstrener Steve Clarke mener Liverpool har gode erstattere i Alexander Doni og Brad Jones.

Pepe Reina har spilt samtlige offisielle førstelagskamper siden Kenny Dalglish tok over managerjobben i januar 2011, men spanjolen mister nå kampene mot Aston Villa, Blackburn og Everton.
- Vi har gode reservekeepere. Doni venter på sin sjanse, og Brad Jones venter på sin sjanse, sier Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Når de blir bedt om å tre inn på laget, så har vi full tiltro til dem. De jobber hardt på trening dag ut og dag inn, og vi har ingen problemer i så måte.

- Alexander har trent 100 prosent siden dagen han kom til klubben. Han er en topp proff. Både han og Brad Jones har jobbet meget hardt i år.

- Det er en vanskelig posisjon fordi Pepe har vært nummer 1. De har ikke fått sjansen til å spille, men nå åpner det seg en mulighet for en av dem til å spille i helgen. Vi ser dem på trening, og vi vet at de er klare til å ta sin sjanse.