- Doni vil klare brasene

Sebastian Coates føler seg trygg på at reservekeeper Alexander Doni vil klare brasene i kampene mot Aston Villa, Blackburn og Everton. Brasilianeren skal som kjent vikariere for en suspendert Pepe Reina.

Doni har fortsatt til gode å spille en offisiell kamp for Liverpool, men ligger nå an til å spille tre kamper på rad etter at Pepe Reina pådro seg direkte rødt kort i Newcastle.

- Alexander en en kjernekar og en god målvakt. Jeg er sikker på at han vil klare seg veldig bra, sier midtstopper Coates til Liverpoolfc.tv.

- Han har spilt for Brasil, et av de beste landslagene i verden, og er vant med å spille i store kamper. Han har ikke fått muligheten fordi vi selvsagt har Pepe, men jeg tror han vil klare seg bra. Jeg tror han vil ta godt vare på muligheten han nå får. Han er en god lagkamerat og jeg ønsker ham lykke til, fortsetter uruguayaneren.

Både Coates og Doni satt på reservebenken da Liverpool tapte 2-0 i Newcastle i går.

- Det var veldig vanskelig å takle tapet. Vi reiste dit for å vinne, men det ble en komplisert kamp og vi gikk på et tap som var tungt å svelge, sier Coates.

- Jeg tror det er veldig viktig at vi fortsetter å ha tro på oss selv som lag, slik at vi kan komme oss videre og plukke så mange poeng som mulig. På trening denne uken vil beskjeden være som den alltid er, vi må fortsette å tro på oss selv og se fremover.

- Det blir en vanskelig kamp mot Aston Villa på lørdag. Det er svært viktig at vi vinner den, og det vil vi forsøke å gjøre.