- Downing kan ha en fremtid på Anfield

Brendan Rodgers proklamerte at Stewart Downing kan ha en fremtid på Anfield likevel, etter at vingen leverte sin beste kamp noensinne for Liverpool i 4-0 seieren over Fulham.

Downing scoret sitt aller første ligamål for Liverpool, og serverte også en utsøkt målgivende pasning til Steven Gerrard.

- Stewart har vært strålende. Han er virkelig en fin fyr. Jeg ønsker at han skal være en del av gruppen her, men en spiller i hans alder ønsker å spille fast, og dersom det dukker opp et tilbud fra en annen klubb må jeg og han sette oss ned å se på saken, siteres Rodgers av Sky Sports.

- Reaksjonen etter den samtalen vi hadde for seks eller sju uker siden har vært enestående. Han har spilt mange kamper, og jeg synes han var strålende i kveld.

- Dersom han fortsetter å spille som dette, vil han være på laget, så da trenger han ikke forlate oss for å få spilletid. Jeg har hele tiden ønsket at han skulle bli i klubben. Jeg kommer ikke til å dytte ham ut døren. Han er en kvalitetsspiller.

- Vi presterte bra som lag i kveld, akkurat som vi har gjort i mange av kampene hvor vi ikke har fått det resultatet vi hadde fortjent. Vi var enestående i alle sider av vårt spill i kveld. Kvaliteten på fotballen vi spilte var fantastisk. Jeg visste vi ville få en reaksjon i dag, for dette er en svært ærlig gruppe.

- Vi jobbet hardt denne uken. Taktisk var vi klare for kampen, og det kunne man se av spillet vårt.