- Eierne gleder seg til finalen

John W. Henry og Tom Werner reiser til London i morgen.

- John og Tom kommer på søndag. De er veldig spente foran finalen, men de gleder seg veldig, sier Liverpools daglige leder, Ian Ayre, til lokalavisen Liverpool Echo.

Duoen overværer sin første Liverpool-finale siden £300-millionersovertakelsen i oktober 2010, men Ayre forsikrer om at amerikanerne vet hvor mye cupfinalen betyr for Merseyside-klubben.

- De vet at det betyr mye for alle i og rundt klubben. Det kommer til å bli veldig spesielt, og eierne gleder seg til å ta del i det. Denne klubben har en fantastisk rik historie, og vi hadde mye suksess på gamle Wembley. Nå akter vi å skrive historie på den nye arenaen, sier han.

Ayre forteller at hele byen er finaleklar.

- Jeg føler finalestemningen i Liverpool. Bare ved å gå rundt i byen, har jeg blitt stoppet av mange mennesker som forteller meg hvor mye de gleder seg til å se Liverpool på Wembley. Det er flott å se supporterne med smil om munnen.

Klubbens daglige leder har selv vært Liverpool-supporter hele livet, og Ayre har besøkt Wembley ved en rekke anledninger. Men søndagens finale blir hans første som ansatt i Liverpool FC.

- Alle har sine egne Wembley-historier. Min første tur var mot Newcastle i FA-cupfinalen i 1974. Det var en strålende dag, og jeg ville vært fornøyd med en reprise. Jeg har vært på Wembley mange ganger som supporter, men dette blir første gang jeg er på en finale i skjorte og slips!

Ayre er takknemlig for at han innehar drømmejobben.

- Det er en stor ære å jobbe for fotballklubben. Jeg kan ikke beskrive hvor mye det betyr for meg å familien min. Som supporter, vet jeg hvor mye det betyr å komme til Wembley. Det er en fin belønning for den fremragende støtten vi har hatt denne sesongen, og forhåpentligvis kan vi løfte trofeet, avslutter han.