- En god følelse

Joe Cole innrømmer at det var en god følelse å finne veien til nettmaskene igjen da Liverpool vant 3-2 mot West Ham. Han berømmer Liverpools supportere for støtten.

Joe Cole scoret det viktige utligningsmålet 15 minutter før slutt. Det var midtbanespillerens første scoring i Premier League denne sesongen, men nettet i hjemmekampen mot Young Boys i Europa League.

- Det var en god følelse å score igjen, og det var enda bedre å vinne foran våre fantastiske supportere, sier Joe Cole til Liverpoolfc.com.

- Da jeg ble byttet ut etter å ha scoret mot Young Boys, fikk jeg en fantastisk mottagelse av supporterne, og det tatt i betraktning at jeg ikke har spilt så mye for Liverpool. Det betydde mye for meg.

- Fansen kan se at jeg ønsker å gjøre det bra for denne klubben. Det var stort å score et mål for dem og ta tre poeng.

- Jeg synes dette laget viser god fremgang. Spillerne blir bedre og bedre, og de responderer på det manageren ønsker at vi skal gjøre.

- Det er flott å spille ved siden av disse unge spillerne som besitter talent og entusiasme.

Cole trekker frem Jonjo Shelvey som spilte spiss for suspenderte Luis Suarez. Shelvey var involvert i vinnermålet da han presset James Collins til å sette ballen i eget bur.
- Jonjo er en smart spiller, og det var en ære å ha ham på laget i dag. Han jobber skjorta av seg. Han lå lengst fremme og var hele tiden en trussel.