- En god seier

Brendan Rodgers var meget god fornøyd med 1-0-seieren mot Hearts. Synes 2.omgang var bedre enn første. Berømmer 17-årige Raheem Sterling. Eksperimenterte med Stewart Downing på backen.

Brendan Rodgers var fornøyd med lagets totale prestasjon i 1-0-seieren mot Hearts.
- Det var en god seier for oss. I første omgang hadde vi noen gode øyeblikk, men jeg synes det var problemer med posisjoneringen. Hvis du skal ha mye ballinnehav, må spillerne innta gode posisjoner på banen. Jeg synes ikke de gjorde det i første omgang, sa Brendan Rodgers til pressen etter kamp.

- Andre omgang var mye bedre. Det var god taktisk disiplin i laget. Vi jobbet bedre med ballen fra side til side og forsøkte på gjennombrudd. Det førte til målet som var et godt oppbygd angrep.

- Vi har mye arbeid å gjøre, men jeg var fornøyd med spillerne i dag. Jeg synes oppofrelsen var stor. Når de posisjonerte seg riktig i andre omgang, synes jeg de til tider var fremragende.

Raheem Sterling fikk sin første kamp fra start for Liverpools førstelag, mens Stewart Downing kom inn og spilte venstre back den siste halvtimen.

- Det var flott for meg å se noen av spillerne som ikke har spilt så mye og noen av de talentfulle ungguttene. Det ga oss en sjanse til å eksperimentere med Downing på venstrebacken i en halvtime.

- Sterling er 17 år gammel. Han er meget god en mot en. Dere så i første omgang at han blir bedre taktisk hele tiden. Han presset bra og begynte å lese spillet. Når vi hadde ballen, var han spennende. Det var en skikkelig test for ham i dag. Han hadde noen gode øyeblikk.

- Vi holdt buret rent igjen, og det var viktig. Jeg synes vi kom tinn i noen farlige områder i dag, men vi hadde ikke den avgjørende touchen på den siste tredjedelen av banen.

- Det var en vanskelig kamp. Hearts er et fremragende lag. De har startet sesongen godt. Stemningen var fantastisk. Det var bra å få en seier i e-cupen. Nå håper vi å avgjøre i returkampen.