- En grei start på året

Liverpool har spilt tre kamper i 2012, og manager Kenny Dalglish synes de røde har fått en grei start på året trass ligatapet for Manchester City.

- Vi har spilt tre kamper i 2012. To av dem har vært mot Manchester City, og vi har vunnet en og tapt en av disse to. Vi har også vunnet en cupkamp 5-1. Så sett bort fra 3-0 tapet mot Manchester City synes jeg det har vært en grei start på året for oss, uttaler Liverpool-manageren til Press Association.

I ligacupseieren over City ble Liverpool liggende bakpå og forsvare seg store deler av annen omgang. Dalglish mener det var en dyd av nødvendighet.

- Skal du nå finalen, må du være god defensivt. Du kan ikke basere deg på hell hele tiden. Supporterne ville nok likt å se oss gå fremover litt hyppigere – det ville vi også – men det var ingenting galt med spillernes prestasjon.

- Nå har vi en liten fordel som vi tar med oss til returkampen, men det blir ikke enklere neste gang, for City leder ligaen og er et stort lag med en fantastisk spillertropp.

Etter en periode der det utenomsportslige har tatt mye av oppmerksomheten håper nå Dalglish at det sportslige skal stå i fokus i tiden som kommer.

- Når vi opplever motgang i denne klubben står vi sammen skulder ved skulder, og den egenskapen trenger vi i tiden som kommer også. Fremgangen vi gjør, vil vi gjøre sammen. Slik vil det fortsatt være. Står vi sammen har vi en god sjanse til å få fremgang.