- En lettelse å vinne

Jamie Carragher sier det var en lettelse å endelig vinne et trofé igjen, og sier at det tar bort litt av presset. Det å spille på Wembley var en drøm, og han håper på flere turer dit.

Visekaptein Jamie Carragher vant ligacupen for tredje gang i går kveld, og 34-åringen hadde sin sønn med seg ute på banen da spillerne viste frem troféet for supporterne. Scouseren omtaler det som en lettelse å endelig vinne noe igjen, seks år etter FA Cup-triumfen i 2006.

- Det har gått for lenge. Jeg og Steven er inne i vår siste del av karrieren, og når du har gått så lenge uten å vinne noe så ønsker du ikke å avslutte karrieren med syv-åtte år uten å vinne noe. Det var en lettelse for oss begge å få et trofé, både for oss og for klubben, sier Carragher til SkySports.

- Kanskje det tar bort litt av presset for de neste par årene, og vi kan slappe av og vinne flere, forhåpentligvis større, troféer.

Dette var første gang Liverpool spilte på Wembley. Før de røde hadde hele 60 lag spilt på landslagsarenaen i London, og sist Liverpool var i en finale i de hjemlige turneringene skjedde det på Milennium Stadium i Cardiff. Carragher synes det var stas å omsider få krysset Wembley av på lista.

- Det var en stor dag for alle. For mange av spillerne var det deres første store kamp og første trofé, noe som er stort. Men for spillere som meg og Steven var det å spille på Wembley for Liverpool noe vi alltid har drømt om å gjøre. Heldigvis har vi gjort det nå, og vi har troféet i tillegg, så forhåpentligvis kan vi dra dit igjen på et tidspunkt senere denne sesongen, avslutter midtstopperen, med FA Cupen i sikte.