- En perfekt kamp

Stewart Downing karakteriserer gårsdagens 4-0 seier over Fulham som en perfekt kamp.

28-åringen gjorde selv Liverpools tredje mål, og slo en flott målgivende pasning i forkant av Steven Gerrards 2-0 scoring.

- Vi trengte en god prestasjon. Jeg syntes vi spilte perfekt på alle måter. Fire flotte mål, og vi forsvarte oss veldig godt. En flott lagprestasjon, og manageren var veldig godt fornøyd, sier Downing til Liverpoolfc.com.

- Vi ønsket å starte kampen bra og ta ledelsen. Ikke bare ta ledelsen, men forbli i ledelsen. Vi har scoret først tidligere også, men så sluppet inn billige mål og endt opp med å spille uavgjort eller bli liggende under.

- Vi var mer nådeløse i angrep nå, og tok vare på sjansene vi fikk. Det var vi fornøyde med, og manageren la etter kampen vekt på at vi må gjøre dette hver eneste uke, ikke bare hver tredje eller fjerde uke.

Downings susende skudd i nettet bak Mark Schwarzer tidlig i annen omgang avgjorde på mange måter kampen. Scoringen var Downings første ligamål for Liverpool etter overgangen fra Aston Villa sommeren 2011.

- Det var helt klart godt å få et mål, og også å skape en scoring for Stevie. Jeg er på laget nå, og forsøker å gjøre mitt beste. Jeg ville likt å spille fast og bidra for laget, fortsetter han.

- Dette er en flott klubb, og det var grunnen til at jeg kom hit. For å spille med store spillere her. Det eneste jeg kan gjøre er å fortsette å spille bra og skape trøbbel for motstanderen.

- Troppen blir sterkere, og vil trolig bli styrket ytterligere i januar. Det er plasser på laget å spille om, så dersom du ikke presterer eller ikke er nådeløs foran mål, vil du bli erstattet. Det er bra for laget, for det holder alle spillerne på tå hev.

Downing har nå fått styrket selvtilliten foran bortekampene mot Stoke og QPR i neste uke.

- Stoke er alltid et vanskelig sted å reise til. Det blir god stemning der, ettersom det er en kveldskamp. Slik vi spiller nå bør vi gå til kampen med tro på oss selv, og få et resultat.

- QPR kjemper for livet for å unngå nedrykk, og det er en intim liten bane. Harry Redknapp har kommet dit med sin stab, og han vil gire dem opp. Men jeg synes ikke vi bør bekymre oss om andre lag, for vi kan slå hvem det skal være når vi har dagen.

- Jeg mener vi har en god sjanse til å kjempe i toppen. Vi må bare få noen seire på rad, og bli mer stabile i vårt spill. Vi må spille som vi gjorde mot Fulham.