- En riktig prosess

Ian Ayre mener Liverpool gjorde alt riktig i sin søken etter ny manager. Han berømmer Roberto Martinez’ profesjonelle opptreden. Gjentar at Brendan Rodgers var eneste kandidat som fikk jobbtilbud.

Brendan Rodgers ble offentliggjort som ny Liverpool-manager på fredag etter en lang prosess som også inkluderte samtaler med Roberto Martinez. Wigan-formann Dave Whelan ga inntrykk av at Liverpool ønsket Martinez, men Ian Ayre gjentar at Rodgers var eneste kandidat som fikk jobbtilbud.
- Vårt mål fra starten var å gjennomføre et skikkelig, grundig søk, og gjøre det på den riktige måten, sier Ian Ayre til Liverpool Echo.

- Etter vår mening gjorde vi alle de riktige tingene. Vi henvendte oss til klubbene vi hadde behov for å henvende oss til og oppførte oss skikkelig til enhver tid.

- Det er skuffende at Dave Whelan følte behov for opptre slik han gjorde via Sky Sports News og andre medier. For å være ærlig har jeg alltid trodd at John Bishop var den største komikeren i nordvest, men Dave Whelans synes å ha tatt over den tittelen de seneste par ukene.

- Det er viktig å forstå at vi foretok en skikkelig gjennomgang for å finne en ny manager, og det involverte det å snakke med en rekke kandidater.

- Vi har ikke hemmeligholdt at vi snakket med Roberto Martinez, men det er alt vi gjorde. Han er en flott fyr. Jeg kan ikke snakke høyt nok om hans profesjonalitet og atferd.

- Men at formannen hans kommer med slike antydninger som han har gjort, og antydninger som ikke er sanne, er meget skuffende for å si det mildt. Vi kan si med sikkerhet at den eneste personen som fikk tilbud fra Liverpool Football Club var Brendan Rodgers.