- En stor nyhet

Brendan Rodgers synes det er en meget god nyhet for Liverpool FC at Raheem Sterling har skrevet under ny langtidskontrakt. Et trekkplaster for andre unge spillere at Sterling har slått seg inn på førstelaget.

- Dette er en stor nyhet for fotballklubben og for Raheem. Alle som har jobbet sammen med ham fortjener stor anerkjennelse fordi han har hatt en fremragende sesong. Forhåpentligvis, nå som han har signert, har han den vissheten om at han vet hvor hans utvikling kommer til å finne sted. Nå kan han stå på og vise fremgang. Dette er en flott nyhet for klubben, sier Brendan Rodgers til liverpoolfc.com.

Er din førsteprioritet å sørge for at han innfrir sitt store potensial?
- Helt klart. Det har hele tiden vært tilfelle. Kontrakten handlet ikke bare om det finansielle. Det var meget viktig at det fotballmessige var på plass og at han forsto hvor han var på vei. Han er 18 år. Forhåpentligvis har han mange år igjen her i Liverpool. Det er stort for ham, og vi er glade for at han har signert.

Hva sier avtalen om klubbens forpliktelse til å holde på de beste spilerne?
- Den sier alt. Han var en meget ettertraktet ung spiller før han kom hit. Mye bra arbeid har blitt lagt ned også før han kom opp hit til meg på førstelaget. Denne sesongen har han vært i stand til å komme opp, og han har tatt vare på sin mulighet. Vi forsøker å danne en kjerne av de beste unge talentene sammen med våre beste seniorspillere. For oss er det en flott tid for enhver ung spiller å komme til Liverpool fordi de vet at de kommer til å få en mulighet og de kan utvikle seg meget, meget raskt. Unge spillere vil se på Raheem og se hva han har oppnådd i sine første seks måneder. Det vil være et godt trekkplaster for ethvert ungt talent som å ønsker å spille i en stor klubb

Luis Suarez, Martin Skrtel, Daniel Agger, Jonjo Sehlvey og Suso har i løpet av det seneste halvåret signert nye kontrakter med Liverpool.
- Det er meget viktig at du har slike spillere som Suarez, Skrtel, og Agger, som uten tvil er den beste midtstopperen i verden. For disse spillerne å ha troen på hva vi forsøker å oppnå og være villig til å fortsette fordi de liker jobben sin, så synes jeg det er en stor anerkjennelse for alle i fotballklubben. Forhåpentligvis kan de bli en del av et suksessfullt lag på banen de kommende årene.