- En strålende scoring

Brendan Rodgers hyllet matchvinner Stewart Downing for en strålende scoring etter 1-0 seieren over Anzhi Makhachkala på Anfield i kveld.

Downing sendte avgårde et susende langskudd med høyrebeinet fra drøye 20 meters hold i det 53.minutt, og det var nok til å sikre Liverpool de tre poengene og tabelltopp i Europa League gruppe A.

- Det var et strålende mål. Stewart har hatt en tøff tid her egentlig. Det har vært vanskelig for ham. Men han fikk flott applaus fra The Kop, og når du får det fra The Kop gir det deg et enormt løft med tanke på fremtiden, uttalte manager Rodgers etter kampslutt.

- Stewart er en fin fyr. Han jobber velidg hardt, og han er et viktig medlem av laget vårt, la han til.

Downing selv var ganske filosofisk etter scoringen.

- Fotballen er slik. Du har oppturer og nedturer. Det er hvordan du responderer på dette som betyr noe. Jeg jobber hardt, og forsøker å spille meg inn på laget igjen.

Manager Rodgers var ikke bare fornøyd med Downing i kveld, men hele laget.

- Spillerne skal ha stor honnør. Jeg har ikke engang tenkt på derbykampen på søndag ennå, da det alltid handler om en kamp om gangen for oss. Anzhi er et godt lag, med noen strålende spillere. Vi leverte en utmerket kamp i kveld. Jeg syntes spillerne var fantastiske. De tok kontroll over kampen, og når de måtte gå i kjelleren mot slutten ofret de seg i blokkeringer og var enestående.

Rodgers var også godt fornøyd med at hans lag holdt nullen igjen, noe som betyr at Liverpool ikke har sluppet inn mål siden 3-2 tapet for Udinese i begynnelsen av måneden.

- Dette var tredje kamp på rad hvor vi holdt nullen, og det er viktig for oss. Nå har vi lagt til litt stål og konsentrasjon til noen av de fotballmessige elementene vi jobber med. Dette var en god seier, og nå skal vi hvile oss og se frem mot helgen.

Kaptein Steven Gerrard var også fornøyd med seieren.

- Vi er meget godt fornøyde med tre poeng. Målet før kampen var å vinne, og det spilte ingen rolle hvordan vi gjorde det. Men vi spilte en del bra fotball på veien til seieren i dag, så vi er godt fornøyd. Og det var litt av en scoring som vant kampen for oss.