- En utfordring for meg

I et intervju med Swansea Evening Post uttaler Liverpools nye manager, Brendan Rodgers, at han anser oppgaven på Anfield som en stor utfordring.

- Utfordringen for meg i Liverpool er akkurat den samme som da jeg kom til Swansea. Jeg må bevise overfor en rekke mennesker at jeg duger både på og utenfor banen, sier Rodgers.

Intervjuet ble publisert på thisissouthwales.co.uk i går kveld, men ble fjernet igjen etter kort tid. Rodgers sa videre:

- Jeg vil gjøre det jeg alltid har gjort, nemlig oppofrende arbeide for å forbedre klubben jeg jobber for. Klubbens suksess er det viktigste, og så får vi se hvor vi står om noen få år.

- Det er noen vidunderlige spillere i Liverpool, men for å spille sammen et lag trenger mann litt tid. Dette er en jobb hvor jeg må justere identitet og spillestil for å oppnå suksess i samarbeid med supporterne. Supporterne i Liverpool er verdensberømte.

- Jeg har også tidligere sammenlignet Liverpools supportere med Swansea-supporterne. Begge lags supportere har god greie på fotball. Det uttalte jeg lenge før denne jobben ble aktuell. Slikt tiltaler meg. De to klubbene er veldig like i den forstand at de begge oser klasse. Supporterne er strålende i begge klubber. De er lidenskapelig opptatt av sine klubber, elsker byene sine og har god fotballforståelse.

- Jeg føler det samme nå som da jeg begynte i jobben i Swansea.