- Endelig finaleklare igjen

Gerrard ser frem til å lede Liverpool ut på Wembley for første gang. Takker fansen for støtten. Sammenligner Bellamy med Gary McAllister. Advarer å ta lett på oppgaven mot Cardiff.

For Steven Gerrard vil finalen mot Cardiff bli hans første tur til Wembley med Liverpool. De røde har ikke vært i en finale siden Champions League-tapet mot AC Milan i 2007.
- Det har gått altfor lenge for denne klubben uten å være i en stor cupfinale, så det er hyggelig å endelig ha kommet dit, sa Steven Gerrard til Liverpoolfc.tv etter at Manchester City var beseiret 3-2 sammenlagt.

- Det kommer til å bli utmerket for meg. Jeg har ledet spillerne ut i Cardiff tidligere, men å lede dem ut på nye Wembley Stadium kommer til å bli en spesiell begivenhet for meg.

- Det var en vanskelig kamp i kveld, men vi var modige og dristige, og vi gikk i angrep. Vi fikk vår belønning.

Liverpool slo tilbake med en flott opptreden etter det skuffende 1-3-tapet mot Bolton. Steven Gerrard & co fikk god hjelp av stemningen på Anfield til å slå ut ligalederen.
- Folk signerer for denne klubben for å spille i en atmosfære som dette. Spillerne, alle de nye signeringene, snakker om det nå.

- Jeg er sikker på at fansen reiser veldig fornøyde hjem og planlegger reisen sin til Wembley.

- Vi visste at dersom vi klarte å være med i oppgjøret frem til returkampen, så ville vi ha en stor fordel foran egen supportere.

- Det er en slik respons vi alle ønsket. Manageren har gitt oss kjeft, og det med rette, og det var viktig at vi viste supporterne en stor reaksjon.

Craig Bellamy var Liverpools store spiller. Angriperen nettet sitt åttende mål etter at han ble frigitt av City.
- Craig har vært fantastisk etter at han kom. Han er en fantastisk proff som jobber meget hardt og får sin belønning for det.

- Han var en trussel hele kvelden, og det er en slik type spiller han er. Han er i ansiktet ditt, han løper i bakrommet og han lar deg ikke få ro med ballen. Jeg er sikker på at han vil han få like stor innflytelse som Gary McAllister fikk her dersom han fortsetter slik.

I Carling Cup-finalen på Wembley venter Championship-klubben Cardiff. Steven Gerrard advarer mot å ta lett på oppgaven.
- Meget bra gjort av alle som har vært involvert i Carling Cup hittil, men nøkkelbudskapet nå er at det ikke er over.

- Arsenal feilet mot Birmingham i fjor da de var store favoritter. Jeg er sikker på at vi kommer til å være store favoritter, men vi må vise Cardiff respekt og opptre på samme måte som i kveld.

- Det kommer til å bli deres livs kamp. De kommer til å spille på et nivå som de ikke har spilt tidligere, så det er viktig at vi ikke slipper oss ned. Vi må heve spillet vårt, og dersom vi klarer det, så er jeg sikker på at vi kan løfte trofeet.

Lørdag venter en ny storkamp for Liverpool, 4.runde i FA-cupen mot Manchester United.
- Vi må tørke støvet av dette og få restituert oss fordi om bare litt over 48 timer har vi en stor kamp i FA-cupen. Vi ønsker å gjøre det samme i den turneringen – vi ønsker å gå langt.