- Endelig uttelling

Kenny Dalglish var fornøyd med fire mål og seier i sesongens siste hjemmekamp, hvor hans unge mannskap fikk belønning for sitt spill. Manageren mente at sesongen ikke har vært så verst, tross alt.

- Vi er glade for å kunne avslutte sesongen på en slik måte, var reaksjonen til Kenny Dalglish overfor Sky Sports etter 4-1 mot Chelsea.

- Det spillet vi viste i dag var på linje med mye av det vi har gjort her tidligere i sesongen, men i dag fikk vi uttelling.

- Det var fint å kunne gjøre det foran våre fans, som igjen viste hvor lojale og spesielle de er bare noen dager etter at vi tapte i cupfinalen.

- Det har vært en sesong hvor mye har gått oss i mot i ligaen, men vi har bare fortsatt å jobbe videre. I dag fikk unge spillere som Jordan og Jonjo sin belønning gjennom scoringer.

- Fansen til Liverpool kan sin fotball, de vet at det har vært noen veldig gode kamper her men hvor vi ikke har fått det vi fortjente.

- Vi kommer til å sette oss ned og gå igjennom denne sesongen, men først har vi en ligakamp igjen og ønsker å prøve å komme så høyt på tabellen som mulig. Vi har kunnet sette en pokal i premieskapet og vi er endelig tilbake i Europa igjen. Det er ikke så verst.