- Enige med Chelsea og Blackpool

The Times melder at Liverpool har kommet til enighet med Chelsea og Blackpool om kjøp av Daniel Sturridge og Tom Ince. Anfield-klubben har tro på at overgangene kan offentliggjøres tidlig i januar.

Daniel Sturridge og Tom Ince kommer til å koste Liverpool totalt £18M. Mesteparten av utlegget blir på Sturridge. Liverpool sies å ha kommet til enighet med Chelsea om en overgangssum på £12M for Sturridge. 23-åringens lønn forventes å ligge på £60000 i uken.

Ince kommer til å koste Liverpool £6M, mens spilleren får en lønn på £25000 i uken. Han vil i så fall returnere til Liverpool kun 18 måneder etter at han gikk til Blackpool for et kompensasjonsbeløp på £250000. De røde fikk også med i avtalen at de skal ha 35 % av en overgangssum ved et videresalg. Det betyr at Liverpool kommer til å betale £4M for Ince. Championship-klubben sies å ha mottatt syv bud på den engelske U21-landslagsspilleren, blant annet fra Newcastle og Tottenham, men Liverpool har tro på at de skal få en avtale på plass.

Ince signerte for Blackpool i august 2011 etter at han hadde avslått en rekke kontraktstilbud fra Liverpool. Det siste forslaget ville gjort ham til den best betalte reservelagsspilleren i klubben.

Kilde: The Times