- Et bittert tap

U18-manager Mike Marsh karakteriserer 2-1 tapet for Bolton sist helg som svært bittert. På lørdag skal hans disipler forsøke å revansjere seg hjemme mot Wolves.

Liverpool tok ledelsen på en kald dag i Bolton. Kristoffer Peterson satte ballen i mål etter at Boltons målvakt hadde gitt en retur på Jordon Ibes innlegg. Georg Iliev utlignet for vertene før pause. I annen omgang var det Liverpool som skapte de beste sjansene, men det var Bolton som sikret seg seieren etter en sen scoring av James Caton.

- De scoret med siste spark på ballen, så vi hadde ingen mulighet til å slå tilbake, forteller Marsh til Liverpool Echo.

- Vi presset hardt for å få med oss de tre poengene, for vi var ikke fornøyd med ett. Dermed ble vi sårbare bakover, noe Bolton utnyttet, fortsetter han.

- Spillet var bra under forferdelige forhold. Jeg har aldri opplevd at det har vært så kaldt på en fotballkamp tidligere.

- Vi dominerte annen omgang, spilte en del veldig god fotball og skapte noen brukbare sjanser. Men så fikk vi dette slaget i trynet.

U18 vil forsøke å slå tilbake når de nå møter Wolves på akademiet i Kirkby kommende lørdag. Avspark er klokken 12.00 skandinavisk tid. Marsh må imidlertid stille med et svekket mannskap, da Jack Dunn, Lewis Hatch og Matty Regan sliter med skader.

- Det er også noen spillere til som bare har 50% sjanse til å bli spilleklare, så vi vil ikke ha mange spillere tilgjengelig. Har vi for få U18-spillere får vi hente opp noen fra U16-laget.

- Vi legger ikke så stor vekt på resultatet mot Bolton. Vi bryr oss mer om hvordan vi spiller for øyeblikket. Men vi ønsker likevel ikke å gjøre det til en vane å tape fotballkamper, avslutter Marsh.