- FA-cuptriumf ville ikke forandret noe

John W. Henry sier at en FA-cuptriumf ikke ville ha reddet Kenny Dalglish. Det var ligaformen, og heller ikke Suarez-saken som gjorde at han mistet jobben.

- Det ville ikke forandret noe om han vant FA-cupen. Vi var nummer 17 i ligaen for den andre halvdelen av sesongen, og Liverpool bør ikke være i den posisjonen, sier Henry til Liverpool Echo.

- Jeg skylder ikke på Kenny og Steve Clarke - men det var klart for alle Liverpool-supportere at noe var galt, og at noe måtte bli gjort slik situasjonen ble. Vi hadde en veldig svak andre halvdel av sesongen i fjor. Jeg tror du kan si at Kenny og Clarke ikke fikk responsen fra spillerne. Spillet var ikke bra, og det ble tatt med i betraktningen.

- Da jeg diskuterte å gjøre en forandring med Kenny før han tok jobben, pratet han om hva som hadde skjedd om han aldri tok den, og vi unngikk prate om det. Vi diskuterte hvilken rolle han ville få på et tidspunkt.

- Han sa at dersom det var managerjobben, ville han kun gjøre det til vi hadde funnet den riktige unge mannen på plass til å gjøre det på lang sikt. Vi pratet sammen to-tre ganger før han tok jobben.

- Han sa alltid at ingen mann var større enn klubben. Alle vet hva det betydde da han kom tilbake. Hvordan han fikk skuta på rett kjøl og fikk alle sammensveiset igjen. Han samlet klubben både innvendig og utvendig, og gjorde en utrolig jobb med å få alle samlet.

Alex Ferguson har vært ute i avisene og sagt at det var hvordan Dalglish håndterte rasismesaken med Luis Suarez og Patrice Evra som fikk han sparket. Det benekter eieren.

- Den (Suarez-situasjonen) spilte egentlig ingen rolle. Det hadde ikke noe med det å gjøre, og jeg har vært inne på hva som var grunnen. Ingen er større enn klubben, og en enkeltsak vil ikke ha noen innvirkning på langtidsplanene for klubben.