- Fansen bidro til avansement

Glen Johnson mente at returoppgjøret mot Manchester City ble en stor kveld på Anfield, både fordi det ble avansement til en finale og også fordi atmosfæren var på sitt beste.

- Det utgjør en stor forskjell når fansen er slik, forklarte Liverpools høyreback etter at 2-2 mot de lyseblå fra Manchester hadde gitt passasje til Wembley. – De er berømte for sin atmosfære og dette var en slik dag.

- Guttene er høyt oppe nå. Det var et godt resultat og vi er fornøyd med å være i finalen.

- Det var bare måten guttene stod opp på og spilte for hverandre. Vi hadde en plan for kampen, og vi gikk ut innstilt på å gi alt da vi visste vi bare var 90 minutter fra en finale.

- Vi vet at vi var under pari mot Bolton og det var ulikt oss, men vi visste vi måtte slå tilbake med en god kamp og jeg synes vi greide det.

- Vi er glade for å være klare for Wembley, men vi har ikke vunnet noe ennå. Vi har en kamp til og vi vil gå til den med den samme innstilingen, så får vi se hva som skjer.

Før sluttkampen mot Cardiff venter imidlertid en ny og viktig cupkamp mot Manchester United på lørdag, og Glen tror ikke de helrøde har brent for mye krutt etter å ha utkjempet naboen City.

- Det var en normal kamp for oss, arbeidsinnsatsen var som den skulle være og guttene vil bli klare. Jeg tror tre eller fire dager å komme seg på vil være plenty.