- Fantastisk å ha Luis tilbake

Kenny Dalglish synes det er fantastisk å ha Luis Suarez tilbake i spill. Manageren skryter også av Andy Carroll etter 0-0 mot Tottenham.

Luis Suarez spilte sine første minutter for Liverpool siden 26.desember, og manager Kenny Dalglish var svært glad for å ha uruguayaneren tilbake på banen.

- Det er fantastisk for oss å ha Suarez tilbake. Han burde aldri ha vært utestengt i utgangspunktet. Det ville vært urettferdig å starte med ham. Vi må bruke ham fornuftig, uttalte Dalglish til Sky Sports etter 0-0 mot Tottenham på Anfield.

- Jeg er meget godt fornøyd med hvordan laget spilte. Vi satte Tottenham under sterkt press. Vi holdt formasjonen, og spilte bestemt og med plan. Med litt hell kunne vi ha vunnet kampen.

- Nå har vi møtt alle topplagene her, Tottenham er et topplag, og vi har gjort det veldig bra mot dem. Det er irrelevant om vi anser resultatet som rettferdig eller urettferdig for øyeblikket. Det viktigste er at vi er svært godt fornøyd med innsatsen til spillerne. Alle fortjener skryt.

- Det ville vært skuffende om vi ikke fikk poeng fra denne kampen. Jeg tror ikke engang våre største kritikere vil hevde at vi ikke fortjente poeng.

- Andy Carroll var veldig, veldig god i kveld. Vi er meget godt fornøyd med ham. Vi har en stor spillerstall, men Andy er den som journalistene spør om først, er det ikke? Jeg skjønner ikke denne besettelsen pressen har når det gjelder ham.

- Vi er i en bedre posisjon nå enn vi var i fjor. Vi har en cupfinale å se frem til, og vi har femte runde i FA-cupen å se frem til.

- Som alle andre ville vi likt å sette flere av sjansene våre. Det er ikke noe lag som har skapt flere sjanser enn vi har, tror jeg. Og det er ikke mange lag som har sluppet inn færre mål enn vi har. Så vi er ¾ på veien dit vi ønsker å komme.