- Fantastisk år for Swansea

Kenny Dalglish er imponert over det Swansea har prestert i Premier League etter opprykket forrige sesong. Forventer en vanskelig kamp på Liberty Stadium.

Liverpool møter Swansea borte i sin siste kamp for sesongen. «The Swans» rykket opp fra Championship forrige sesong, og nå ligger laget trygt plassert på en 12.plass på tabellen.
- Vi skal reise dit og vinne, og som vi har sagt tidligere, vi ønsker å gjøre det så bra som mulig i hver kamp vi spiller, sa Kenny Dalglish til journalistene på Melwood tidligere i dag.

- De har hatt et fantastisk år. Vi hadde en god kamp mot dem på Anfield tidligere i sesongen. De har gjort det meget bra og beholdt troen på det de driver med, og det har kommet vel med.

- Det gode arbeidet ble startet av Roberto Martinez, og det har fortsatt med de personene som er der nå. Deres posisjon på tabellen villeder ingen. De har et godt lag, og det kommer til å bli en vanskelig kamp for oss.

Kenny Dalglish fikk spørsmål om Brendan Rodgers vilje til å stå på egne fotballprinsipper er den viktigste faktoren bak Swanseas imponerende form.
- Jeg tror hver leder som har rykket opp har stått ved sine prinsipper. Du kan bare være den du er. Du kan ikke være noen andre. Du har en bedre mulighet dersom du er deg selv. Jeg er sikker på at alle som har tatt turen opp har vært slik. Noen har vært mer suksessfulle enn andre, og Brendan har vært suksessfull.