- Fantastisk laginnsats

Kenny Dalglish berømmer laginnsatsen etter at Liverpool vant 1-0 mot Manchester City i første semifinalemøte i Carling Cup. En kamp av to omganger var managerens karakteristikk.

Liverpool åpnet strålende med flere gode sjanser før kvarteret var gått, og tok ledelsen 1-0 på et straffespark fra Steven Gerrard i det 13. minutt. Daniel Agger hadde blitt lagt ned av Stefan Savic i straffefeltet. Manchester City presset på etter pause, men Liverpool dro i land en sterk 1-0-seier. Returoppgjøret spilles på Anfield om fjorten dager.
- Det var to forskjellige forestillinger i hver av omgangene. I første så vi mye mer ut som en trussel enn i andre, men med ledelsen i andre holdt vi tett og forsøkte vårt beste på å komme oss igjennom, sa Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Vi slapp ikke inn mål, og det er ikke så mange lag som kommer hit og reiser hjem uten baklengsmål.

- Det var en fantastisk innsats fra spillerne i andre omgang. Det var kanskje ikke den vakreste forestillingen, men vi kom ikke til kort når det gjaldt vilje, oppofrelse eller ambisjoner på noen måte. Så fort vi tok ledelsen var vi fast bestemte på å ikke tape.

- De er et vanskelig lag å bryte ned. De er et fantastisk lag, og det er derfor de leder ligaen. Vi har kanskje en liten ledelse med den scoringen, men det betyr ikke at noen hopper i taket. Vi skal være så profesjonelle som mulig i andre kamp.

Steven Gerrards scoring var en fin belønning for Liverpool etter at laget hadde produsert flere gode sjanser tidlig i kampen. Joe Hart måtte redde mesterlig ved tre anledninger. Kenny Dalglish synes City hadde to gode sjanser.
- Pepe gjorde en god redning på en heading fra Richards og også på en fra Nasri i første omgang.

- Hvis du kommer hit og vinner 1-0, da er du ikke utilfreds, er du? Det var en fantastisk forestilling av spillerne mot et lag som er meget godt. Vi må være fornøyde, men vi antar på ingen måte at jobben er gjort.

Steven Gerard fullførte for ande kamp på rad samtlige 90 minutter etter sitt skadeavbrekk.
- Han kommer til å bli bedre og bedre for hver gang han avslutter en kamp. Vi har forsøkt å være fornuftige med måten vi har matchet ham på. Men viktigere enn det er at han tydelig kommer til å nyte godt av det. Det er flott å se ham tilbake. Han er meget innflytelsesrik for oss.

Veteranen Jamie Carragher fikk et sjeldent innhopp i de hektiske sluttminuttene.
- Vi satte inn den andre krigeren, Carragher, på slutten,. Det er en liten, god forståelse mellom dem om hvordan man skal vinne en kamp, og vi trengte det i kveld.