- Flere klubber interessert

Dirk Kuyt har hatt samtaler med Feyenoord, men utelukker en overgang til sin tidligere klubb. Angriperen ønsker å fortsette på toppnivå, og er ikke klar for et drastisk lønnskutt på nåværende tidspunkt i karrieren.

Dirk Kuyt kommer sannsynligvis til å forlate Liverpool til sommeren, men hans neste destinasjon blir ikke hans forrige klubb Feyenoord. Kuyt har vært i samtaler med Feyenoords tekniske direktør Martin van Geel, men spilleren ønsker å fortsette på et høyere nivå.
- Det faktum at jeg var i samtaler med Feyenoord indikerer at jeg ønsket å gi det en seriøs sjanse, sier Dirk Kuyt til AD Sportwereld.

- Men på mange måter er avstanden for stor på nåværende tidspunkt. Hvis jeg returnerte til Nederland, måtte jeg ta 80% lønnskutt fra det jeg har i Liverpool. Hvis du er 35 eller 36, vet du at karrieren nesten er over. Jeg er bare 31 år og i min beste alder. Jeg har fortsatt to eller tre år igjen på topp. Jeg har fortsatt ambisjon og form til å spille på høyeste nivå, i en klubb i en stor turnering eller en stor klubb med e-cupambisjoner.

- En rekke klubber i England, Tyskland, Spania, Portugal og Italia er interessert. Så man snakker om alle de store fotballandene. Og det er også klubber på europeisk nivå.