- Flere muligheter for de unge spillerne

Rodgers har brukt en rekke spillere fra ungdomsavdelingen på førstelaget denne sesongen. Manageren opplyser at ungguttene vil få flere muligheter i høst. Mange fremragende talenter i klubben.

Brendan Rodgers har allerede gitt debuter til Suso, Samed Yesil, Andre Wisdom, Adam Morgan og Jerome Sinclair denne sesongen.

- Med unge spillere vet du aldri før du slipper dem til, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse tidligere i dag.

- Folk på akademiet, som har jobbet med de unge spillerne, har gjort en fantastisk jobb. Jeg har blitt imponert over deres kvaliteter når de har kommet hit for å jobbe. Men du vet ikke helt før du slipper dem innpå. Noen av dem har vært fremragende, men det er bare starten.

- De har spilt i et par kamper, i Europa League og i cupen i går. De har vist seg frem meget, meget bra. De har den gode blandingen av talent og sult.

- Når du har det i laget, blandet med utmerkede seniorproffer som for eksempel Jamie Carragher, så er sammensetningen av laget meget god.

- Fra nå og frem til januar vil unge spillere få muligheten. Så lenge de ønsker å vise sult og evnen til å lære, vil de få en mulighet.

- Vi har noen fremragende talenter, og det er jobben her. Vi ønsker å ha spillere i toppklasse, men jeg ønsker også å utvikle spillere av toppklasse.

- Klubbene med filosofi for å utvikle talenter er noen av de beste i verden. Denne klubben har vært kjent for det i en årrekke.

- Det er viktig at vi får inn noen verdensklassespillere utenfra, men for meg er det like viktig å utvikle talenter her. Vi kan allerede se at det finnes en rekke talenter her.