- Folk glemmer hvor ungt dette laget er

Liverpool stilte med seks spillere fra start som var 23 år eller yngre mot Blackburn tirsdag kveld. Andy Carroll, Jordan Henderson, Jay Spearing, Jonjo Shelvey, Sebastian Coates og Jon Flanagan startet alle i 3-2 seieren.

- Av og til tror jeg folk glemmer hvor unge noen av disse spillerne er. Bare se til Blackburn-kampen, hvor vi hadde store Andy, Jordan, Jay, Jonjo, Seb og Flanno ute på banen. Jay er den eldste av dem, med sine 23 år, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Vi er meget godt fornøyd med bidragene til de unge spillerne. Vi har en rekke gode unge spillere i klubben. Alderen er ikke avgjørende, men evnene til spillerne.

- Noen ganger må du benytte unge spillere på grunn av situasjonen klubben befinner seg i. Responsen vi har fått fra dem har vært strålende.

- Vi ser virkelig frem til at de skal få ytterligere fremgang, og det er jeg sikker på at de vil få.

Dalglish skryter spesielt av Flanagan, selv om sidebacken hadde en forferdelig kveld i Blackburn og blant annet sendte avgårde det løse tilbakespillet som førte til at Alexander Doni ble utvist. Dalglish mener at Flanagan har vært strålende i de tre foregående kampene.

- Det er flott for oss at vi har lokale gutter som Flanno og Robbo som kommer opp fra akademiet. Vi har også Jay og Kells som har gått den veien, noe vi er veldig godt fornøyd med. Flanno har vært fantastisk for oss. Helt siden han kom inn og gjorde sin debut i en stor kamp mot Manchester City forrige sesong har han vært totalt uredd.

- Det er det samme med Robbo, som kom inn mot Arsenal forrige sesong, og måtte håndtere Theo Walcott. Han løste den oppgaven på fantastisk vis.

- Vi måtte selvsagt ta Flanno av banen i Blackburn, for å få satt innpå en ny keeper. Han klarer seg fint, og vet hva fotball handler om. Han forstod at vi ikke kunne sette ham i mål!

- Når en ung spiller gjør noe strålende er det ingen som skryter ham opp i skyene fordi man frykter at spilleren skal miste bakkekontakten, og da er det heller ingen grunn til å gjøre dem til syndebukker. Dette er en del av spillerens utdanning. Det finnes ingen fotballspiller som ikke har gjort tabber.

- Både Flanno og Robbo har vært strålende for oss. Det har vært viktig for oss at vi har hatt dem i bakhånd. De vil være i klubben i mange, mange år. De kan være fornøyd med bidragene de har gjort for oss, men enda viktigere er det at vi er fornøyd med dem.