- Forbedring fra forrige sesong

Liverpool sin målsetning foran sesongen var topp fire, men Glen Johnson synes ikke det har vært en negativ sesong selv om man ikke klarte det målet.

Liverpool kan ikke komme høyere enn fjorårets syvendeplass i Premier League. John W. Henry sa foran denne sesongen at årets mål var å komme tilbake blant de fire beste og kvalifisere seg for neste års Champions League, men det har ikke de røde klart å innfri.

- Selvsagt så skulle vi ønske at vi var i Champions League, og målsetningen vår foran sesongen var å komme blant de fire beste, sier Glen Johnson til Liverpoolfc.tv.

Med svake resultater i ligaen, har man imponert stort i de hjemlige cupene denne sesongen. De røde vant Carling Cup i februar, og er nå klar for en tredje tur til Wembley og FA cupfinale neste lørdag.

- Men vi klarte ikke det målet nå, og dersom vi kommer fra denne sesongen med to medaljer kan du ikke si det har vært en negativ sesong. Forrige sesong fikk vi ingen medaljer eller topp fireplassering. Dette har vært en forbedring i forhold til forrige sesong, men hovedfokuset vårt er fortsatt å komme blant topp fire, avslutter Johnson.