- Fornøyd med respons

Kenny Dalglish håper at man kan dra nytte av ei god treningsuke, hvor spillerne har vist god respons etter tapet mot Wigan. Nå må en løfte seg i kamp, mot Newcastle.

- Ingen er fornøyd etter å ha tapt en kamp, uansett hvilken turnering det er i, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

De røde har tapt fem av de seks siste kampene og manageren har kommet under stadig større press fra media. Everton og Sunderland har også sjansen i dag til å kunne passere Liverpool på tabellen, før kampen i Newcastle på søndag.

- Hvis du taper vil du ikke få ros, eller? Vi vil aldri ta av dersom vi vinner en kamp og vi kommer ikke til å ta livet av oss dersom vi går på et nederlag, reflekterer Dalglish. - Vi må se ting i perspektiv og analysere det profesjonelt.

- Vi må alle ta ta vare på hverandre - supportere, spillere og stab. Vi må løfte oss. Hvis vi ikke er klare for kampen på søndag, da vil det bli enda vanskeligere for oss.

- Spillerne var ikke fornøyd etter Wigan, men de kom tilbake på trening sist tirsdag og var glimrende. De viste deres kvalitet.

- Vi må bare fortsette å tro på det vi gjør og vårt spill. Det finnes ingen magisk oppskrift, men hva vi har er stor lidenskap til å rette på dette. Vi må håndtere den lidenskapen og sørge for at spillerne ikke kommer under for mye press.

- Jeg tror ingen tok av etter at vi vant Carling Cup, som spillerne fortjente å vinne. Hvis en ser på kampene synes jeg ikke det er riktig å si at vi ikke har spilt rimelig bra. Da med unntak av Wigan.

- De har smakt på suksess og de ønsker mer. Det er forskjell på å ha selvtillit og å ta ting for gitt. Jeg tror aldri vi vil ta ting for gitt.

- Hva som ikke har forandret seg her er spillernes og alle andres mål om å få suksess og å bringe klubben framover. Det vil imidlertid ikke skje over natten.