- Forrige sesongs prestasjon betyr ingenting nå

Luis Suarez gjorde hat-trick og leverte fantastisk spill da Liverpool vant 3-0 på Carrow Road i vår, men uruguayaneren slår fast at forrige sesongs prestasjon ikke vil bety noe som helst når de røde gjester Norwich i ettermiddag.

- For en klubb som Liverpool ligger vi i en falsk tabellposisjon. Vi har spilt 4-5 kamper, og vi har allerede møtt flere topplag som håper å vinne ligatittelen. Det er skuffende at resultatene har vært dårlige, spesielt når du tar i betraktning av at vi har spilt på hjemmebane. Men vi har en ny manager som gjør forandringer i spillestilen, og jeg tror det tar tid å venne seg til de forandringene, sier Suarez til Liverpoolfc.com.

- Men fra nå av må vi begynne å plukke poeng, om vi skal nå våre mål, legger han til.

Liverpools nummer 7 vil være tilbake i startoppstillingen igjen i dag, etter å ha blitt hvilt i forbindelse med ligacupkampen mot West Bromwich på onsdag. Nå forventer han en tøff kamp mot laget som ligger på plassen foran Liverpool på tabellen.

- Vi vet Norwich vil være en tøff motstander, ettersom de er et sterkt hjemmelag. Men vi vet at vi må begynne å vinne fotballkamper i ligaen, og dette er en god mulighet for oss til å begynne med det. En seier vil gi oss selvtillit og hjelpe oss å plukke flere poeng utover sesongen.

Suarez har naturlig nok gode minner fra Liverpools besøk på Carrow Road i april, i og med at han gjorde hat-trick.

- Jeg tror det var et av de beste øyeblikkene i min karriere, fordi det var flotte mål. Jeg vil alltid huske det første hat-tricket jeg gjorde i en Liverpool-drakt. Det var veldig spesielt, fordi det er flott å gjøre hat-trick i Premier League, og spesielt for Liverpool. Det var altså mot Norwich som vi møter igjen nå. Men det tilhører fortiden, selv om det bringer frem gode minner fra den kampen. Nå handler imidlertid alt om dagens kamp, som blir en vanskelig test. Jeg kommer ikke til å bruke energi på å minnes det som skjedde i vår.

Suarez forventer ikke at Norwich-spillerne vil holde ekstra godt øye med ham i dag grunnet det som skjedde på Carrow Road under Liverpools siste besøk.

- Jeg tror ikke det, for Norwich vil få plenty å tenke på av hele Liverpool-laget. Vi er et godt lag med mange gode spillere. Det handler ikke om bare Luis Suarez eller andre enkeltspillere.