- Førsteklasses reaksjon fra spillerne

Brendan Rodgers sier han har fått førsteklasses reaksjon fra spillerne på trening etter det skuffende 1-3-tapet mot Aston Villa. Spillerne ønsker å slå tilbake og ta tre poeng mot Fulham.

Liverpool tapte overraskende 1-3 mot Aston Villa forrige ligarunde.
- Det var skuffende, men vi har hatt en god uke denne uken. Det var en merkelig dag. Kanskje var det første gang på Anfield at det var forventinger til at vi skulle få et resultat, noe det bør være fordi vi spiller på hjemmebane, uttalte Brendan Rodgers til pressen tidligere i dag.

- Ingen kamper er enkle i denne divisjonen. Du må gi honnør til Aston villa. Vi var ikke på vårt beste, det var så enkelt som det.

- Det har bare vært to kamper i år hvor vi har gått skuffet av banen. Den ene var mot Arsenal fordi vi ikke hang med den dagen og ble straffet. Og så var det mot Aston Villa. Bortsett fra disse to kan jeg ikke være kritisk mot laget. Vi har skapt så mange sjanser, spilt god fotball og kunne ha tatt flere poeng.

- Vi har vært ganske stabile og klatret jevnt istedenfor raskt på tabellen. Nå er fokus på å sørge for at vi er på vårt beste. Hvis vi kan klare det, vil vi ta flere poeng enn vi avgir.

- Det er alltid forventinger til oss her. Dette er en av de største klubbene i verdensfotballen. Knyttet til det merket er forventninger, noe det alltid bør være her.

- Hovedårsaken til at jeg kom hit var forventinger om å vinne ting, og det er noe vi skal kjempe for. Du kan aldri komme for langt foran. Vi er fortsatt i en posisjon hvor vi kan oppnå våre målsettinger, og det er det viktigste.

- Reaksjonen fra spillerne har vært førsteklasses. Deres vilje til å få ting riktig og ta tre poeng til helgen er meget stor. Jeg har sett det på trening.

Liverpool møter Fulham på Anfield lørdag kveld.
- Hvis man går til kampen med noen form for selvtilfredshet eller en ide om at det skal bli en spasertur, vil du gå stygt på trynet. Martin Jol er en meget erfaren manager og en god manager. Berbatov er i toppform for tiden.

- De har et lag som har vært sterke på hjemmebane i Premier League de seneste årene, men de har hatt det vanskelig på bortebane. Vi må konsentrere oss om oss selv.

Pressen ville ha en kommentar fra Rodgers om holding og kjemping i straffefeltet.
- Det er en del av spillet og kulturen. Og mange ganger synes jeg det ikke er noe galt ved det. Det handler om konkurrerende menn som skal finne seg rom i feltet. Ingen spillere vil la noen finne seg rom. Jeg synes ikke du kan gi straffespark for hver hendelse som skjer, og det er vanskelig for dommeren.