- Førsteomgangen sesongbeste

Steven Gerrard mente at de første 45 minuttene mot QPR trolig var det beste som Liverpool har vist denne sesongen. Kapteinen mener at Luis Suarez er en magiker av en fotballspiller.

- Jeg vil ikke si at det var lett, det vil være respektløs overfor QPR, svarte Gerrard til Sky da han ble spurt om motstanden var overraskende svak under 3-0 seieren i London.

- Vi startet meget bra, gjorde hjemmefansen tause, og 1.omgangen er trolig det beste vi har spilt i år.

- I 2.omgang la de om til å spille med tre bak og det gjorde det langt vanskeligere for oss, men vi fortjente å få med oss alle tre poengene hjem.

Gerrard hadde før dagens kamp scoret i de tre foregående ligakampene, og bidro med en målgivende også i dag da han serverte Daniel Agger før den siste scoringen. Før det hadde Luis Suarez allerede stjålet showet gjennom to nye scoringer for toppscoreren.

- Lagene som spiller i Premier League er heldige som slipper med å møte ham bare to ganger hver sesong, det er verre med oss som må spille mot ham hver dag på trening, gliste Stevie G. – Han er en magiker.

- Det var et tomrom der, fortsette Steven på spørsmål om Brendan Rodgers som var hjemme i Liverpool med sykdom. – Brendan har vært glimrende etter at han kom til Liverpool. Han vil imidlertid ha vært stolt over gutta i dag og jeg er sikker på at han er veldig fornøyd.