- Fri til å gjøre hva jeg vil

Tidligere Liverpool-spiller Christian Poulsen er kontraktsløs i sommer, men det kan godt hende han skriver en ny avtale med franske Evian.

Poulsen forlot Liverpool til fordel for en ettårskontrakt i Evian sist sommer, og har funnet seg godt til rette i den franske ligaen.

- Nå står jeg helt fritt til å gjøre hva jeg vil, og det passer meg godt. Jeg har hatt et riktig godt år i den lille franske klubben, som er en klubb som virkelig har ambisjoner, uttaler Poulsen til Ritzau.

- Jeg har møtt noen riktig fine mennesker, som jeg har fått et godt forhold til. Så jeg føler også at jeg har forpliktelser overfor dem, fortsetter han.

Poulsen er nå imidlertid kontraktsløs, og kan bruke sommerens EM som et utstillingsvindu til å finne seg annen arbeidsgiver om han måtte ønske det.

- Umiddelbart er det Evian som ligger på lur, men det handler kanskje også om jeg får andre muligheter. Jeg har blitt riktig glad i Evian, så dersom jeg skal ta fatt på en ny utfordring må det være et eller annet som virkelig tenner meg, og som jeg gjerne vil være med på, sier midtbanespilleren.

En retur til dansk fotball virker utenkelig.

- Det skal en del til for at jeg returnerer til Danmark. Jeg har tre barn som går på skole i Frankrike nå, så de må være noe riktig spennende om jeg skal skifte beite, slår Poulsen fast.