- Fulham-kampen satte standarden

Martin Skrtel mener at Liverpool satte standarden for julen med 4-0 seieren over Fulham på lørdag.

Midtstopper Skrtel mener at Liverpools oppvisning i den kampen beviste at laget er i stand til å kjempe om en plass i neste års Champions League.

- Det var en strålende prestasjon av alle, som virkelig viste våre kvaliteter, uttaler slovaken til Liverpool Echo.

- Det var en kamp vi måtte vinne etter tapet mot Aston Villa. Å score fire og holde nullen var viktig for oss. Vi ønsket å ta tre poeng for supporterne i vår siste kamp på Anfield i 2012, fortsetter han.

- Nå må vi fortsette å spille slik som dette. Klarer vi det, vil fremtiden være lys for oss. Topp fire er målsettingen vår, og det er hvor vi burde være.

Skrtel gjorde selv Liverpools første mål i 4-0 seieren over Fulham.

- Jeg tok en touch på ballen og prøvde bare å treffe mål. Det var fint å se den gå inn. Jeg har ikke gjort noe bedre mål enn det der, sier han.

- Å få et tidlig mål er nøkkelen når lag kommer til Anfield og forsvarer seg dypt, og satser på kontringer. Etter den første scoringen kom Fulham mer fremover på banen, noe som ga mer rom for våre midtbanespillere og spisser.

Slovaken forbereder seg nå på luftkrig mot Stoke i kveld.

- Det er alltid vanskelig å spille mot Stoke. Spesielt på deres bane, sier han.

- I kamper mot Stoke handler det ikke om fotball, men å kjempe og takle. Det er noe vi må håndtere.

- Som forsvarsspillere må vi kjempe, og så er det opp til våre kreative spillere å forsøke å spille sitt spill og score mål.

- Stoke har gjort det bra denne sesongen, og har holdt nullen i mange kamper. Vi må bare forsøke å spille vårt eget spill.