- Galskap om andre skal bestemme spillerkjøp

Liverpools manager gjør det klart hvem som skal bestemme på Anfield fremover, når det gjelder førstelaget til de helrøde.

- Hvis en ønsker å ha en sportsdirektør, da kan man hente ham og han kan velge manageren, men det blir i så fall ikke meg, sier Brendan Rodgers utvetydig til Daily Telegraph. – Det er veldig enkelt, du har en manager og rundt det har du forskjellige avdelinger.

- Jeg kan ikke gjøre alt, det er så godt som umulig, og slik er det for alle managere på toppnivå. De vil ha en sjefspeider, en som er ansvarlig for rekruttering, medisinsk ansvarlig, og han vil styre alt dette.

- Disse folkene vil så gå ut å identifisere spillere som passer til klubben, komme med en liste på tre eller fire navn, hvor vi vil se på verdi og kostnad og du må så ta den endelige avgjørelsen som manager. Det vil være absolutt galskap hvis du er manager i en klubb og noen annen forteller deg hvilken spiller du skal ha.

- Jeg har fått dette fullstendig avklart. Det var av den grunn jeg ikke ville si hva jeg nå har sagt, og så kommer Louis van Gaal inn døren om tre ukers tid. Det vil ikke fungere.

- Jeg er bedre når jeg har kontroll. Jeg er ingen kontrollfreak, men jeg er avhengig å føle jeg har styringen over laget og har en direkte linje fram til eierne. Med en gang den blir grå og tåkete, da vil det være et problem for meg.