- Generaladvokaten vil se på saken

Generaladvokaten skal ha gått med på å vurdere å åpne saken til Kevin Williams. Underskriftskampanjen stoppet i går på 113,128 underskrifter.

Anne Williams har kjempet og kjempet i årevis om å få gjenåpnet saken til sin sønn Kevin Williams som døde på Hillsborough. Hun mener dødsårsaken som er gitt er feil, og at hennes sønn fremdeles var i live etter klokkeslettet 15.15, som var da de offisielle rapportene sier at alle ofrene var døde.

Hun har ikke klart å få gjenåpnet saken sin til tross for mange forsøk, og satte opp en underskriftskampanje for å få generaladvokaten til å gjenåpne saken. Dersom den nådde 100.000 signaturer kan en få debattert saken i underhuset, slik det ble gjort etter underskriftskampanjen om å frigi alle dokumentene etter Hillsborough.

Generaladvokaten vil i følge Liverpool Echo se på saken, og vurdere om den skal gjenåpnes.

- Selv om denne saken har blitt vurdert tidligere, har generaladvokaten gått med på å se på saken som har blitt lagt frem for hans forgjengere. Han vil vurdere om bevisene kan støtte en henvendelse til rettssystemet for å gjenoppta saken, sier en talsperson til Liverpool Echo.

- Grunnen for underskriftskampanjen var å få det debattert i parlamentet, slik at generaladvokaten og offentligheten kan se bevisene, sier Anne Williams til samme avis.