- Gerrard er min rollemodell

Suso er meget inspirert av Steven Gerrard, og mener Liverpool-kapteinen er en av de beste spillerne i verden.

Suso har debutert for Liverpools førstelag denne sesongen, og den offensive midtbanespilleren, som fylte 19 år i går, står med totalt 11 kamper for de helrøde. Flere av opptredenene har vært sammen med Steven Gerrard. Suso er meget klar på hvem han har som sin rollemodell.
- Jeg sier Gerrard. Jeg synes han er en av de beste spillerne i verden, uttaler Suso til Liverpoolfc.com ved åpningen av Liverpool FC Foundation College.

- Han har spilt for Liverpools førstelag siden han var så ung som 18 år, og fortsatt spiller han. Jeg ser ham hver dag på trening, og han ønsker hele tiden å bli bedre, selv om han allerede er den beste spilleren og har vunnet så mye i denne klubben. Så jeg synes dette er grunnen til at han er en av de beste forbildene for unge spillere.

Dani Pacheco er enig med Suso.
- Jeg kan ikke si noe annet – i denne klubben er Stevie en modell for alle. Han har kommet opp fra akademiet og oppnådd mye. Men han forsøker å oppnå enda mer. Og det er fremragende.

- Når du på dette nivået ser en spiller som fortsatt ønsker å bli bedre og bedre, tenker du på deg selv: «Jeg må kjempe hver dag for å komme nær det nivået», og jeg vet at jeg må kjempe for å spille for denne klubben.