- Gerrard er unik

Wigan-manager Roberto Martinez er full av beundring for Liverpools kaptein Steven Gerrard. «The Latics» ligger nest sist i Premier League før møtet med de røde på Anfield lørdag.

Steven Gerrard lagde hattrick mot Everton forrige gang Liverpool hadde hjemmekamp i Premier League. Roberto Martinez vet hvilken betydning midtbanespilleren har for Kenny Dalglish’ mannskap.
- Gerrard er en fremragende fotballspiller, og jeg synes han er mer enn en fotballspiller, sier Roberto Martinez ifølge Liverpoolfc.tv.

- Han representerer hva det betyr å spille fotball. Se på hva han har oppnådd for den fotballklubben, og det er ganske unikt.

- Mot Liverpool er det et problem dersom du konsentrerer deg for mye om Gerrard. Det vil da gi for mye rom for Suarez, Downing, Kuyt etc.

- Jeg synes dette er et meget godt Liverpool-lag. Det blir bedre, og jeg er sikker på at laget blir sterkere for hver sesong som går ettersom spillerne blir mer samspilte. Du trenger store klipper, spillere som setter standarden. Gerrard er en av dem.

Forrige sesong spilte Liverpool og Wigan 1-1 på Anfield.
- Vi må ta fatt på hver kamp med intensjon om å vinne, og det er det vi skal forsøke å gjøre på lørdag. Det er alltid vanskelig å spille mot Liverpool fordi de har en gruppe individer som er i stand til å skape noe i avgjørende øyeblikk i kampene, så det vil kreve stor innsats og modenhet fra oss når vi reiser til Anfield og skal ha et resultat, men det er noe vi er i stand til. Forrige sesong fikk vi et viktig 1-1-resultat, noe vi absolutt fortjente.