- Glen Johnson er i verdensklasse

Brendan Rodgers sparer ikke på superlativene når han skal beskrive Liverpools skadede back Glen Johnson, som han mener har vært en av de beste spillerne i Premier League denne sesongen.

- En kan hevde at Glen har vært en av de beste spillerne i Premier League denne sesongen, for ikke å snakke om i Liverpool, sier Rodgers om Glen Johnson til ESPN.

- Han er en back i verdensklasse. Når du mangler en spiller av hans kvalitet, da svekker det deg som lag. Jeg ser på ham og Daniel Alves som to av de beste høyrebackene i verden.

- Han har vært helt fantastisk. Jeg vet ikke hvordan han har vært her før denne sesongen, men jeg kjente ham som en ung spiller da han kom til Chelsea. Han var uheldig som aldri fikk en skikkelig mulighet der.

- Siden måtte han gå til Portsmouth hvor han fikk karrieren sin tilbake på skinner. Han viste der at han var en god spiller. Han har kommet seg til en stor klubb som Liverpool og virkelig fått vist at han er en toppspiller.

- Jeg har blitt imponert over Glen, det gjelder hans innstilling både til trening og til kamper.  Han har også måttet steppe inn på venstrebacken siden Jose Enrique har vært plaget av skader denne sesongen. For meg er han en av de beste som finnes og jeg tror han kan bli enda bedre.