- God pre-season

Lucas synes Liverpool har hatt en god pre-season. Tror laget har en fordel av å ha spilt to kvalikkamper før ligaåpningen. Vil bli meget vanskelig å ta en Champions League-plass.

Liverpool avsluttet pre-season med en 3-1-seier mot tyske Bayer Leverkusen foran kun 25291 tilskuere på Anfield søndag. Tre dager tidligere sikret de røde seg avansement til playoffrunden i Europa League med 4-0 sammenlagt mot Gomel. Lørdag venter West Bromwich borte i ligaåpningen. Lucas Leiva synes Liverpool har hatt en god sesongoppkjøring.

- Vi har fortsatt en uke med trening, men jeg synes vi har hatt en positiv pre-season, sier Lucas Leiva til Liverpoolfc.com.

- Vi har brukt mye tid på trening og jobbet sammen med den nye manageren foran den nye sesongen. Forhåpentligvis kan vi starte med en god seier.

- Det er bestandig viktig å spille konkurransekamper. Vi har hatt mulighet til å spille to før Premier League starter, noe jeg tror vil gi oss godt momentum og selvtillit.

Liverpool endte på 8.plass forrige sesong. Lucas håper at Anfield-klubben kan være med å kjempe om en topp fire-plassering, men innser at konkurransen er hard.

- Det er vanskelig å si (hvordan vi ligger an).  Vi har imidlertid gjort det bra i pre-season, men det blir det en god test for oss. Jeg synes vi vil få en bedre oversikt nå sesongen begynner.

- Vi må ta en kamp av gangen og se hva vi kan oppnå, noe som forhåpentligvis vil bli en Champions League-plass. Det er det vi er ute etter.

- Jeg tror det vil bli veldig vanskelig. Mange klubber, som Manchester City og Tottenham, vil være med å kjempe. Det er ikke som for noen få år siden da det kanskje handlet om fire klubber. Nå må man ha en god tilnærming til hver kamp og forbedre seg hver uke.

- Vi har en vanskelig start, spesielt hjemme, men må sørge for å ta en kamp av gangen. Hvis vi spiller som i pre-season, så kan vi få en god start.