- Hadde takket ja til ett poeng før kampstart

Glen Johnson er godt fornøyd med ett poeng på Stamford Bridge.

- Dersom jeg hadde blitt tilbudt ett poeng før kampen, ville jeg trolig ha tatt det, innrømmer høyreback Glen Johnson etter møtet med gamleklubben Chelsea.

- Å spille på bortebane på Stamford Bridge er alltid vanskelig. Chelsea er veldig sterke på hjemmebane, og vi forventet en tøff kamp, sier Johnson til Liverpool Echo.

- Vi startet ikke bra. De scoret, og Chelsea vinner vanligvis når de tar ledelsen på hjemmebane. Mange lag ville ha gitt opp når de tok ledelsen, og blitt slått med kalassifre. Men vi har en god lagånd, og blør for drakta. Vi kommer alltid til å kjempe til siste slutt. Det gjorde vi denne gangen også, og ble belønnet for det.

- Chelsea spilte en tøff kamp i Champions League i løpet av uken, og jeg tror det ble veldig synlig det siste kvarteret, ettersom Chelsea ble slitne. Vi var sterke, og i sluttfasen kjørte vi over dem. Vi kunne ha tatt alle tre poengene mot slutten, men totalt sett tror jeg vi skal være fornøyd med uavgjort.

Resultatet betyr at Liverpool ligger på 13.plass i Premier League, åtte poeng bak fjerdeplassen. Johnson er overbevist om at de røde snart vil klatre på tabellen.

- Vi ønsker selvsagt å vinne kamper, men dette poenget var et godt poeng for oss. Alle kan se at vi forbedrer oss, og dersom vi fortsetter å spille bra er jeg sikker på at resultatene vil komme.

Johnson lot seg ellers imponere av Luis Suarez, som scoret i sin fjerde bortekamp på rad.

- Luis er en stor spiller som gjør en fantastisk jobb for oss. Han scorer mål på bestilling for øyeblikket, og jo lenger han fortsetter slik jo lykkeligere vil vi være.