- Han fortjener det

17-årige Raheem Sterling ble, som én av fire røde spillere, plukket ut til å være med i Englands a-landslagstropp tidligere denne uka. Manageren er helt enig i uttaket.

Brendan Rodgers synes nemlig 17-åringen fortjener å smake på landslagskvaliteten etter de gode prestasjonene for Anfield-klubben denne sesongen. Sterling er blitt såpass varm i trøya på Anfield at han ble spart sammen med spillere som Steven Gerrard og Luis Suárez da en meget reservepreget Liverpool-tropp spilte bortekamp mot Anzhi i Russland i går.

– Han har vært fantastisk denne sesongen, helt siden han slo gjennom på førstelaget. Han fortjener det. Selv om han er veldig ung, har han vist stor fremgang på veldig kort tid. Jeg er veldig glad på hans vegne, for all jobben han har lagt bak seg på trening. Jeg regner med at Raheem er i skyene akkurat nå. Hodet er uansett på riktig plass hos ham, uttalte manageren i ettermiddag.

Sterling ble for første gang kalt inn til landslagstroppen i september, i forkant av VM-kvalifiseringskampen mot Ukraina samme måned. Den gang ble han sittende på benken gjennom hele oppgjøret.

De øvrige røde som ble tatt ut i troppen er Jonjo Shelvey, Glen Johnson og kaptein Steven Gerrard.