- Håper lykken snur snart

Liverpool har vært særdeles uheldige med dommeravgjørelser så langt denne sesongen. Joe Allen håper lykken snur snart.

Waliseren mener at Liverpool var ekstremt uheldige som ikke fikk med seg alle tre poengene fra Goodison Park i går, etter at linjemann Simon Bennett - for å sitere Liverpool Echo – demonstrerte «inkompetanse på høyeste nivå» da han annullerte scoringen til Luis Suarez på overtid «for en offside som ikke eksisterte».

- Det var en spennende kamp, og jeg er sikker på at fansen syntes det samme. Men det var synd at vi ikke fikk de tre poengene, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Everton skal ha honnør for at de kjempet seg tilbake, men vi er skuffet over at vi ikke fikk de tre poengene etter at vi fikk en scoring tvilsomt annullert i sluttsekundene, noe som ville gitt oss seieren, fortsetter han.

- Vi gikk av banen med blandede følelser. Det var en fantastisk følelse i noen sekunder da vi trodde vi hadde vunnet kampen, men slik ble det ikke. Forhåpentligvis får vi avgjørelsen med oss neste gang.

Allen spilte sitt første Merseyside-derby, og syntes det var en morsom erfaring å ta med seg.

- Det var en tøff og fysisk batalje, men vi forventet det og jeg syntes det var morsomt. Forhåpentligvis var dette mitt første av mange lokaloppgjør jeg vil oppleve med Liverpool.

- Goodison Park er et tøft sted å spille for alle lag, og i det minste opprettholdt vi vår ubeseirede kamprekke med det ene poenget. Nå ønsker vi å klatre på tabellen så raskt som mulig. Vi er på riktig vei, og dette var en ny positiv prestasjon av oss.

Nå ser Allen frem til møtet med sin forrige arbeidsgiver, Swansea City, i ligacupen på Anfield onsdag kveld. Brendan Rodgers benyttet et ungt mannskap mot West Bromwich i forrige runde, men Allen håper han slipper til mot sin gamle klubb.

- Det blir en merkelig kamp for meg, men jeg ser frem til å spille mot gamle venner i en klubb jeg spilte for i mange år. Det blir en interessant kamp, som jeg gleder meg til.